Slagplan

Som bekendt er der snart Karneval i Aalborg, hvilket betyder, at det er tid til at plyndre, hore, drikke og røve. Det kræver naturligvis en masse stive mennesker i pirattøj.

Tid og Havn

Vi mødes til morgenmad, de sidste forberedelser og en lille kop rom til træbenet, inden vi bevæger os mod Trold & Skat kl. ca. 10:00.

Eftersom vi har en flåde af skibe fyldt med rom og beskøjtere, kan vi ikke få dem med ind i Kildeparken, hvor alle søuhyrerne gemmer sig. Vi kaster i stedet anker et sted i Skulptur Parken i umiddelbar nærhed af indgangen til Kildeparken, da der her er mulighed for at medbringe både skib og slaver. Det giver folk mulighed for at tage på rov i Kildeparken uden at komme for langt væk fra moderskibet, hvis man har den slags lyster.

Tilmelding og betaling
Rigtige pirater har et rigtigt sejt skib, god mad og masser at drikke. Sådan nogle ting koster guld, så der indkræves 300 kr per pirat-deltager.

 • I år er grænsen for antal tilmeldte 100 pirater – vi vil dog foretrække, at folk ikke hiver for mange venner på femte led med (Johns vens vens vens mors ven kan bygge sit eget skib :p …medmindre det drejer sig om skøger, dem må der godt komme MANGE af!)
 • En pirat er først tilmeldt, når guldet er registreret i skattekisten.
 • Seneste tilmelding er søndag d. 20. maj (samt betaling – medmindre andet aftales med din kaptajn)
 • Tilmelding er bindende – ved afbud efter d. 10. maj skal man ikke forvente at få betalt sit guld tilbage, da det sikkert allerede er spenderet på rom og negerslaver
 • Der bliver 4 fraktioner med tilhørende kaptajner:
  • Fetishnisserne – Kaptajn Tunge Lem (David)
  • Kratluskerne – Kaptajn Niels den Grusomme (Niels)
  • Havnegerne – Kaptajn Hollo (Michael)
  • 54 elite – Kaptajn Kød (Ole)
 • De tilmeldte kan ses på Mandskabslisten – hvis du ikke står på listen, er du ikke tilmeldt!
 • Et evt. overskud brænder vi af i et ikke tilfældigt udvalgt supermarked tæt på startstedet samt tilskud til Captain’s Dinner – eller også bruger kaptajnerne det på strippere og joints

Det skal understreges, at 300 gulddukater er PIRAT-billigt, eftersom både morgenmad, frokost, drikkevarer ad libitum, piratskib og strip (David/Hollo?) er inkluderet i prisen!

Flaskepost og Støttegruppe
Hvis man vil have en flaskepost, hver gang der bliver sendt noget til vores mailingliste, så skal man sende en email til niels @ pirattogt.dk

Rigtige pirater har også en støttegruppe på Facebook. Er du ikke med allerede, så meld dig til her.

Drikkevarer
Bryggerpiraten Glen fra Bøgeskov Bryg vil traditionen tro på magisk vis brygge et fantastisk udvalg af hans herlige pirattogt-øl. Derudover vil der blive købt både diverse øl, cider, rom, sprut, sodavand, juice samt medbragt wasser, så der skal nok være noget til enhver smag. Der er fri bar for alle tilmeldte pirater under hele togtet!

Mad

 • Morgenmad: Vi finder noget robust, så vi kan holde os oven vande (rundstykker, rugbrød, div. pålæg, nutella, juice og Gl. Dansk, Fernet Branca osv.)
 • Mad til turen: Vi køber sandwiches og lignende til samtlige pirater (ca. 1 stk. gigant-sandwich skåret midt over per pirat i de klassiske varianter: kylling/bacon, skinke/ost, tun og æg/rejer)
 • Grill i parken: På et tilfældigt tidspunkt ud på eftermiddagen vil der bliver grillet pølser og brød

Hvis man er vegetar, må man selv tage et græskar eller nogle palmeblade med (eller bestikke kaptajnerne med kropslige ydelser – det må man i øvrigt også godt, hvis man ikke er vegetar!).

Økonomi for Pirattogt.dk
2019 – Budget: 0 kr (bedste bud på nuværende tidspunkt)
2018 – Underskud: ca. 2.000 kr (planlagt underskud pga. opgradering af flåden)
2017 – Overskud: ca. 1.000 kr (regnskab blev vådt, og vi havde ingen køkkenrulle)
2016 – Overskud: ca. 1.900 kr (regnskab blev ved en fejl skrevet med en porre)
2015 – Overskud: ca. 1.500 kr (regnskab endte sine dage som toiletpapir)
2014 – Overskud: ca. 2.500 kr (regnskab blev skrevet med usandsynligt blæk)
2013 – Underskud: ca. 500 kr. (regnskab blev forvekslet med bacon)
2012 – Overskud: ca. 4.000 kr (regnskab blev stjålet af slaver)
2011 – Overskud: ca. 200 kr (regnskab er drevet til havs)
2010 – Overskud: ca. 50 kr (regnskab er blevet spist af hunden)

Udklædning
Vi er PIRAT MED ET TVIST! Det kunne f.eks. være Zombiepirat? Negerpirat? Playboypirat? Rumpirat? Fetishpirat?!? Brug fantasien og slip din indre pirat helt løs.
Det grundlæggende farvetema er som altid rød og sort.
Kaptajnerne udtænker desuden et hemmeligt accessory, bedre kendt som ÅretsTvist™, der giver hele truppen et fælles tvist. I 2011 var det bunny-ører, i 2012 var det et flot hjemmelavet armbånd, i 2013 var det djævlehorn, i 2014 var det en Jägermeister-blomsterkrans, i 2015 var det et flot badge med kaptajnerne på, i 2016 var det nogle enormt flotte boaer, i 2017 var et en pastasi, i 2018 var det sørgebind, og i 2019 bliver det noget helt andet!

Kampråb
Det er meget, MEGET vigtigt, at I øver hjemmefra, så alle er klar fra morgenstunden. Det lyder sådan her:
HUSK AT DRIKKE ROM,
HUSK AT DRIKKE ROM,
HUSK AT DRIKKE ROM,
ELLERS DØR I!!1
Skal vi lige tage den igen for en sikkerheds skyld?
HUSK AT DRIKKE ROM,
HUSK AT DRIKKE ROM,
HUSK AT DRIKKE ROM,
ELLERS DØR I!!1

Flere spørgsmål?
Tjek vores FAQ, eller skriv til din kaptajn.

Ild
Intet nyt her…