Om Ferskvandspirater

Det er ikke let at være pirat i dag. Folk er fyldt med fordomme, bare fordi man har en hånd af træ og et ben med klo. Men hver år til Karneval i Aalborg er det vores storhedstid. Vi plyndre, drikker, horer, slagter og æder og så tager vi på PIRATTOGT!!

Togtet er arrangeret af 4 frivillige kaptajner kaldet Tunge Lem, Grusom, Hollo og Kød, samt en håndfuld af de bedste og mest trofaste matroser, hvoraf Bryggerpiraten, Skibsbygger Piotr, Muskelpiraten og Tonne bør nævnes. De seneste par år har et togt typisk haft en besætning på mellem 70 og 100 pirater. Det er et non-profit arrangement, og overskydende guld, hvis der eller er noget, graves ned og bruges til næste års togt.

Her er lidt historie over vores skibe og togt

2008
Ormhexan (navnet blev dog forkortet til Ormen, da skiltet var for lille) – den var udstyret med en havenisse med gasmaske som galionsfigur, deraf navnet Fetishnisserne. Båden kæntrede og gik til grund.
Miss. Morgan – klassisk skib bygget af indkøbsvogn og pap af Kratluskerne
I øvrigt året for første alliance mellem Fetishnisserne og Kratluskerne og derfor betragtet som Gemini.

2009
Den Flyvende Neger – mistede et af sine fire hjul under togtet og kæntrede derfor.

2010
Skøgen kom til med sine imponerede 10 kraftige hjul! Hun er det første skib, der har overlevet et togt i en stand, der gjorde hende anvendelig til årets efter!
I øvrigt året hvor fraktionerne Havnegerne og Frifeldtmadrasserne kom til.

2011
Skøgen fik følge af Skeden, der desværre døde af svamp imens hun var i dok.

2012
Skøgen fik følge af Skeden 2, der overlevede både togt og dok.

2013
Skøgen og Skeden 2 på endnu et togt, hvor begge skibe overlevede endnu en gang.
I øvrigt året hvor Kaptajn Kød dannede fraktionen 54 Elite og tilhængere

2014
Skøgen fik følge af Den Våde Havfrue (Skeden 2 blev ofret for reservedele), der havde funktions som en mobil bar udstyret med hjemmebrygget fadøl fra Bøgeskov Bryg. Begge skibe overlevede.

2015
Skøgen og Den Våde Havfrue får følge af Ormen, der er udstyret med et anseelig stykke kanon, og alle tre skibe overlevede

2016
Skøgen, Den Våde Havfrue og Ormen drog på togt, og alle skibene overlevede igen!

2017
Skøgen, Den Våde Havfrue og Ormen stævnende stolt ud fra Vejgaard, og alle skibene overlevede igen! Det var dog Skøgen og Ormens sidste togt.

2018
Første år for det prægtige skib Skøgen II, der sejlede smukt sammen med Den Våde Havfrue. Som noget nyt stævnende vi ud fra Søhelteparken. Begge skibe overlevede togtet.

2019
I år bliver det ENDNU vildere…

Det vigtigste er dog stadig kampråbet:
HUSK AT DRIKKE ROM!
HUSK AT DRIKKE ROM!
HUSK AT DRIKKE ROM, ELLERS DØR I!!